Het probleem van End of Life software

Wanneer een software leverancier geen ondersteuning of onderhoud meer biedt vanaf een bepaalde datum, betekent dit dat de software End of Life is. Bedrijven die de software afnemen, verwachten dat hun software steeds meer kan. Het moet steeds beter, sneller en gebruiksvriendelijker werken. Maar er is een moment dat de hoeveelheid updates voor een softwaresysteem te groot worden en de basisstructuur het niet meer aankan.

Het systeem is te groot en te log geworden. Het functioneert niet lekker meer. Nieuwe ontwikkelingen worden niet meer doorgevoerd door de leverancier en het systeem neemt ook nog eens onnodig veel plaats in op de server. De aangekondigde vervaldatum breekt aan en je moet kostbare investeringen doen. Nieuwe en dure software afnemen, installeren en ook nog eens opnieuw leren gebruiken binnen je organisatie. En over een aantal jaren zal ook dit nieuwe, kostbare systeem End of Life worden, waardoor ook dit systeem vervangen zal moeten worden. Wij geloven in een andere oplossing…

Ons concept: anders denken en anders doen

Met Qalumma laat je alle informatie voor je werken. Want Qalumma denkt anders door te beginnen bij de informatie die omgaat in een proces en niet  bij de functionaliteit, zoals alle andere systemen doen. Wij gaan uit van de kracht van informatie.  We doen ook anders door te focussen op de op de taak en niet op het hele proces. De taken zijn de bouwstenen van een proces en simpel en hanteerbaar. Dit is de kracht van eenvoud.

Tijdens onze unieke Power of Information sessie krijgen we:

  • Compleet inzicht in welke informatie relevant is voor het desbetreffende proces/vraagstuk. En leggen deze vast in een specifieke informatiestructuur voor jouw organisatie.
  • Inzicht in uit welke taken, rollen en triggers het proces bestaat. Hieruit ontstaat een taak- & rolstructuur met een overzicht van triggers

Op basis hiervan richten we een volledig op jouw afgestemd werkend systeem in binnen ons Qalumma Platform. Direct toepasbaar én altijd aanpasbaar (dus nóóit End of Life)!

Qalumma Storyline

Daarom Qalumma

Het Qalumma platform is een uitermate flexibele, en daarmee toekomstbestendige, taakgerichte informatievoorziening dat te allen tijde aangepast kan worden. Óók door de organisatie zelf, zonder dat hiervoor technische kennis nodig is. Wij zorgen hiermee voor een goede basis waarop elke organisatie zelf de koers kan bepalen en functionaliteit kan aanpassen of uitbreiden indien gewenst. Dit maakt jouw organisatie wendbaar en toekomstbestendig. En dat alles tegen een fractie van de tijd en kosten die met andere systemen gepaard gaan. Dat wil je toch!

Plan kennismaking

Power of Information Methodiek

Analyse en advies

Qalumma Platform

De implementatie