Qalumma versus standaard- en andere maatwerk software

Je proces aanpassen aan standaard software? Hoge kosten betalen voor maatwerk dat niet volledig aan blijft sluiten aan je bedrijfsproces? Of afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van gespecialiseerd personeel? Zonde, vinden we bij Qalumma. Want het kan véél eenvoudiger, sneller en tegen veel lagere kosten.

Daarom géén standaard software Daarom géén maatwerk software
Bij standaard software staan de functionaliteiten vast. In de huidige markt is het vinden van programmeurs om maatwerk software te maken én onderhouden een grote uitdaging en daarmee een grote kostenpost. 
Jouw bedrijfsproces moet zó zijn ingericht dat het aansluit bij de werking van standaardsoftware. Anders is aanvullen met specifiek maatwerk nodig: zeer kostbaar, tijdrovend en erg afhankelijk van andere partijen. 
Maatwerk software is kosten- en arbeidsintensief, raakt verouderd en voldoet niet altijd aan beveiligingseisen. Maatwerk software is vaak onvoldoende snel aanpasbaar tegen acceptabele kosten wanneer je bedrijfsproces verandert.

Daarom wél automatiseren met Qalumma

Qalumma is hét softwareplatform voor taakgerichte informatievoorziening, ontworpen om organisaties te helpen hun informatiebehoeften te beheren en hun medewerkers in staat te stellen hun taken op een efficiënte manier uit te voeren. Het biedt een unieke oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een op maat gemaakt informatiesysteem dat niet geprogrammeerd hoeft te worden

 

6x hoe Qalumma voor jou werkt

Qalumma is 100% ingericht op jouw specifieke bedrijfsprocessen, zonder programmeren.

Iedereen binnen jouw organisatie ontvangt altijd de juiste informatie op het juiste moment om het werk efficiënt uit te voeren. 

Daarnaast is het platform altijd aanpasbaar, functioneel uitbreidbaar en dus toekomstbestendig.   

Je bent niet meer afhankelijk van schaarse/dure specialisten. 

Qalumma is substantieel goedkoper dan maatwerk software en zelf standaard software. 

Met Qalumma ga je voor grenzeloze toepassingen en groei!

Anders denken en anders doen met Qalumma

Qalumma laat informatie vóór je werken. Eenvoudig, zonder ingewikkelde codes. Toekomstbestendig én altijd aanpasbaar, ook door de organisatie zelf. Wij houden vast aan onze drie pijlers: eenvoud, eerlijkheid en authenticiteit.

Ja, ik wil meer weten!

Power of Information Methodiek

Analyse en advies

Qalumma Platform

De implementatie