Verouderde maatwerk software

een kostbaar en tijdrovend proces zijn. Je loopt tegen de (on)mogelijkheden van de software aan als de software niet meer aansluit bij de processen in je organisatie en verdere groei in de weg staat. Worst case, zorgt het er zelfs voor dat je stilstaat als organisatie. Maar wat nou als jouw proces niet in standaard software te vangen is? En je de torenhoge kosten van nieuw maatwerk en het bijbehorende traject een no go zijn? Maar je wél wil groeien. Efficiënt ingerichte processen zijn hiervoor een must. Want om optimale groei te realiseren, moeten alle randvoorwaarden aanwezig zijn.

Daarnaast moet software ook onderhouden worden. Naarmate de software veroudert, is het steeds complexer om partijen te vinden die kennis en kunde hebben om updates uit te voeren, de software te verbeteren en om aanpassingen door te voeren. En dan zijn de kosten nog niet genoemd: hoe schaarser de ontwikkelaars/specialisten, hoe meer je betaalt, hoe langer de wachttijd, voordat er moet jouw proces gestart kan worden. En hoe complexer het wordt om aanpassingen door te voeren, hoe meer tijd én geld hierin gaat zitten.

Laat het systeem vóór je werken

Hoog tijd dus voor een platform dat wél veilig, flexibel en gemakkelijk aanpasbaar is. Waarbij je de regie (weer) in eigen handen kan nemen . En waarbij je geen ontwikkelaars/specialisten nodig hebt om jouw proces op maat in te richten. Maak kennis met Qalumma: een informatieplatform dat specifiek wordt ingericht op jouw bedrijf, diensten en services. Dat ten allen tijde aangepast kan worden. Door ons én door de organisatie zelf. Waardoor je zeker weet dat het door jou gekozen (Qalumma) platform de groei van je bedrijf stimuleert in plaats van belemmert. Een systeem dat vóór je werkt.

Benieuwd hoe andere bedrijven van Qalumma profiteren? Bekijk onze klantcases hier!

 

Wat Qalumma voor jouw organisatie kan doen

Qalumma laat informatie vóór je werken. Eenvoudig, zonder ingewikkelde codes en voor altijd toekomstbestendig.

Met Qalumma richt je eenvoudig je processen op maat in, zonder te hoeven programmeren. Je creëert oneindig veel toepassingen, zonder afhankelijk te hoeven zijn van ontwikkelaars, externe consultants of IT-partijen. Hiervoor zijn geen grote investeringen nodig; ook voor een kleiner budget wordt Qalumma op maat ingericht voor je organisatie.

Eenvoud

Wij geloven in doordachte eenvoud en niet in bewuste complexiteit.

Eerlijkheid

Wij bouwen aan eerlijke relaties met onze klanten en zijn transparant in alles wat we doen.

Authenticiteit

Wij houden vast aan onze eigen overtuiging en durven af te wijken van gebaande paden. Anders denken, anders doen.

Wat het je oplevert?

Werken met Qalumma creëert optimale samenwerking. Iedereen heeft altijd beschikking over de juiste informatie op het juiste moment voor het optimaal uitvoeren van zijn/haar taken. Qalumma is volledig workflow gestuurd en door triggers ontvangt iedereen op tijd een notificatie wanneer een actie verwacht wordt. Zo geeft Qalumma geen onnodige (technische) complexiteit, maar biedt natuurlijke eenvoud en herkenbaarheid voor de organisatie.

Ik wil meer weten

Power of Information Methodiek

Analyse en advies

Qalumma Platform

De implementatie