Het probleem van End of Life software

Wanneer een software leverancier geen ondersteuning of onderhoud meer biedt vanaf een bepaalde datum, spreken we van End of Life software. Afnemende bedrijven verwachten dat hun software steeds meer kan. Het moet steeds beter, steeds sneller en steeds gebruiksvriendelijker werken. Maar er is een moment dat de hoeveelheid updates voor een softwaresysteem te groot worden en de basisstructuur het niet meer aankan. 

Het pakket van de End of Life software is te groot en te log geworden. Het functioneert niet lekker meer en neemt ook nog eens onnodig veel plaats in op de server. De aangekondigde vervaldatum breekt aan en je moet kostbare investeringen doen. Nieuwe en dure software afnemen, installeren en ook nog eens opnieuw leren gebruiken binnen je organisatie. Wij geloven in een andere oplossing…

Qalumma denkt én doet anders dan End of Life software

In een snel veranderende wereld die steeds voller stroomt met complexe informatie, vinden wij het belangrijk dat jij je eigen koers weer kunt bepalen. Onafhankelijk van welke (End of Life) software dan ook. Om alle informatie vóór je te laten werken. Wij geloven in de kracht van het combineren van informatie met eenvoud. Want dat kan!

Praktisch en direct toepasbaar, niet technisch en ingewikkeld. Tijdens onze unieke Power of Information sessie krijgen we:

  • Compleet inzicht in de informatie soorten en de onderlinge verbanden die relevant zijn voor jouw vraagstukken. 
  • Inzicht in de rollen die hierbij horen en de daaraan gerelateerde taken en informatiebehoefte.

Met deze inzichten richten we ons Qalumma platform voor je bedrijf in. Hierdoor ontstaat snel en eenvoudig de benodigde functionaliteit, 100% afgestemd op de werkwijze van jouw organisatie. En direct toepasbaar. 

Daarom Qalumma!

Het Qalumma platform is een uitermate flexibel, en daarmee toekomstbestendig, informatieplatform dat te allen tijde aangepast kan worden. Óók door de organisatie zelf, zonder dat hiervoor technische kennis nodig is. Qalumma is namelijk ingericht zonder ingewikkelde programmeercodes. Wij zorgen hiermee voor een goede basis waarop elke organisatie zelf volledig het roer in handen heeft, de koers kan bepalen en kan uitbreiden indien gewenst. 

Qalumma richt zich specifiek op de informatievoorziening, niet op het automatiseren van processen zoals de traditionele End of Life software doen. Informatievoorziening vanuit één centrale informatiebron van de taken waaruit de processen bestaan. Het zijn juist de taken die de bouwstenen van de processen vormen. Eenvoudig, hanteerbaar en eenduidig. 

Eenvoud

Wij geloven in doordachte eenvoud en niet in bewuste complexiteit.

Eerlijkheid

Wij bouwen aan eerlijke relaties met onze klanten en zijn transparant in alles wat we doen.

Authenticiteit

Wij houden vast aan onze eigen overtuiging en durven af te wijken van gebaande paden. Anders denken, anders doen.

Meer weten?

Hoe vaker we zien dat organisaties worstelen met de starheid, complexiteit en torenhoge kosten van traditionele IT-systemen en End of Life software; hoe meer wij in onze overtuiging worden gesterkt dat het anders moet. Wij geloven in de kracht van informatie én de kracht van eenvoud om elke organisatie toekomstbestendig te maken. Is jouw organisatie er ook klaar voor? Anders denken en anders doen?

Plan kennismaking

Power of Information Methodiek

Analyse en advies

Qalumma Platform

De implementatie